Δεν εισήχθη σε ΜΕΘ ο Μπερλουσκόνι, λέει ο προσωπικός του γιατρός

Δεν εισήχθη σε ΜΕΘ ο Μπερλουσκόνι, λέει ο προσωπικός του γιατρός

Ο προσωπικός γιατρός του 83χρονου Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο, κατά τη διάρκεια σύντομης συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στην κατάσταση του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό προ τριημέρου και ενώ νοσηλευόταν κατ΄οίκον, χτες εισήχθη στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

«Η αναπνοή του ασθενούς δεν υποστηρίζεται μηχανικά και δεν βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Αποφασίσθηκε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο λόγω της ηλικίας του και των υποκείμενων νοσημάτων», τόνισε ο  γιατρός του.

Επιβεβαίωσε πάντως ότι διαγνώσθηκε πνευμονία σε αρχικό στάδιο και πρόσθεσε ότι η ιατρική ομάδα παρακολουθεί την κατάσταση του Ιταλού επιχειρηματία και πολιτικού, η οποία, στην παρούσα φάση, δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.

Προσέθεσε ότι στάθηκε δύσκολο να τον πείσει να εισαχθεί στο νοσοκομείο, καθώς ο πολιτικός επέμεινε να συνεχίσει να νοσηλεύεται κατ΄οίκον.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version