Δεν καταθέτει κατά του Τραμπ ο Πέρι

Δεν καταθέτει κατά του Τραμπ ο Πέρι

Ο Αμερικανός υπουργός Ενέργειας Ρίκ Πέρι θα αρνηθεί να καταθέσει ενώπιον των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής των Αντιπροσώπων, που εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθεί η διαδικασία καθαίρεσης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε η Σέιλιν Χάινς, εκπρόσωπος του υπουργείου.

«Ο υπουργός δεν θα συμμετάσχει σε μία κλειστή έρευνα όπου είναι απαγορευμένο να βρίσκεται παρών ένας συνήγορος του υπουργείου», τόνισε η εκπρόσωπος .

«Εάν η επιτροπή ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει μία σοβαρή διαδικασία ευχαρίστως να αποστείλουν υπ’ όψην του υπουργού μία πρόσκληση για να συμμετέχει σε μία ανοικτή ακρόαση, όπου θα παρίσταται και ο δικηγόρος του υπουργείου και θα μπορεί να είναι μάρτυρας της διαδικασίας και όλος ο Αμερικανικός λαός», πρόσθεσε η ίδια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version