Δεύτερος μαθητής με ανακοπή σε λίγες ώρες! 15χρονος στη Λαμία

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Μετά τον 9χρονο που έφερε βηματοδότη και  ξαφνικά ξεψύχησε στην αυλή του σχολείου του στην Αχαΐα σήμερα το πρωί,  άλλο ένα παιδί έπαθε ανακοπή  –15χρονος σε Λύκειο της Λαμίας.

Σήμερα το μεσημέρι ο 15χρονος, που είναι κι εκείνος καρδιοπαθής, λιποθύμησε στην αυλή του σχολείου του και έσπευσε το ΕΚΑΒ. Το παιδί, σύμφωνα με το lamiareport.gr, υπέστη ανακοπή στο προαύλιο του σχολείου. Πολύ γρήγορα οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, ξεκίνησαν τη διαδικασία να επαναφέρουν τον 15χρονο με απινιδωτή, προσπάθειες που συνεχίστηκαν τόσο καθ΄όλη τη διαδρομή, όσο και όταν παραδόθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, ευτυχώς με επιτυχία.

Στη συνέχεια το αγόρι, που έχει ιστορικό καρδιοπάθειας, εισήχθη στη ΜΕΘ για να συνεχίσει τον αγώνα του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι