Διαδικτυακή έκθεση της Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων με θέμα τον κορονοϊό

Διαδικτυακή έκθεση της Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων με θέμα τον κορονοϊό

Η Λέσχη των Ελλήνων Γελοιογράφων και τα 35 μέλη της, μακριά από υποσχέσεις και χρονοδιαγράμματα, κατάφεραν να βρουν το «εμβόλιο» για τον κορονοϊό.

Μήλας Παναγιώτης

Ο θανατηφόρος ιός βρήκε τον δάσκαλό του και δέχεται σε καθημερινή βάση ισχυρές επιθέσεις από το αντίδοτο που φτιάχτηκε στα εργαστήρια της Λέσχης.

Γεωργοπάλης Δημήτρης

 

Σ’ αυτό το μείζον γεγονός της πανδημίας, οι γελοιογράφοι διερεύνησαν με τα εργαλεία τους όλες τις πτυχές του επιθετικού ιού που απειλεί να μεταλλάξει, με άγνωστες συνέπειες, τις κοινωνίες μας.

Αριστερά δημιουργία της Έφης Ξένου & δεξιά του Σάκη Κουτσαντά

 

Λόγω της καραντίνας, ματαιώθηκε η τακτική ετήσια έκθεση στον εκπληκτικό χώρο του Μετρό Συντάγματος –έτσι, η Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων αποφάσισε και φέτος να δώσει το «παρών» παρουσιάζοντας διαδικτυακά έκθεση με κεντρικό φυσικά θέμα τον κορωνοϊό και τις δραματικές συνέπειές του σε όλες τις εκδοχές της κοινωνικής μας ζωής.

Μαραγκός Πάνος

Τριάντα πέντε γελοιογράφοι, ο καθένας με τον τρόπο του, ο καθένας από το ερευνητικό του εργαστήριο, πρόσθεσαν –και προσθέτουν κάθε μέρα– από ένα «χτύπημα» κατά της Covid-19. Πρόκειται, δηλαδή, για μια συνεχώς εμπλουτιζόμενη έκθεση. Απώτερος σκοπός να εκδοθεί -στο τέλος του χρόνου- το καθιερωμένο λεύκωμα της Λέσχης.

Παπαγεωργίου Βασίλης

Ήδη, η Cartoonfair 2020, με θέμα τον κορωνοϊό, βρίσκεται «στον αέρα» και στην παρακάτω διεύθυνση. Ένα «κλικ» είναι αρκετό: https://cartoonfair2020.cartoonists.gr

Ζερβός Πέτρος

Συμμετέχουν οι σκιτσογράφοι:

Αναστασίου Τάσος, Βλάχος Κώστας, Βάης Ιάκωβος, Γεωργοπάλης Δημήτρης, Γρηγοριάδης Κώστας, Δερβενιώτης Σπύρος, Δερμεντζόγλου Γιάννης, DRANIS, Ζάχαρης Πάνος, Ζερβός Πέτρος, Ζωίδης Χρήστος, John Antono, Κουντούρης Μιχάλης, Κουτσαντάς Σάκης, Κυριακόπουλος Γιάννης (ΚΥΡ), Μακρής Ηλίας, Μαραγκός Πάνος, Μήλας Παναγιώτης, Μητρόπουλος Βασίλης (BAS), Μητρόπουλος Κώστας, Μητσομπόνος Παναγιώτης, Ξένου Έφη, Οθωναίου Αλέξια,  Ορνεράκης Σπύρος, Παπαγεωργίου Βασίλης, Πετρουλάκης Ανδρέας, Ρουγγέρης Κωνσταντίνος, Σκλαβενίτης Κώστας, SOLOUP, Στάθης (Σταυρόπουλος), Ταμπακέας Ηλίας, Soter (Τασιόπουλος Σωτήτης), Τζαμπούρα Μαρία, Χαντζόπουλος Δημήτρης, Χερουβείμ Βαγγέλης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι