Διαδήλωση για τον «ένα χρόνο μέτρων, πανδημίας και καταστολής»

Διαδήλωση για τον «ένα χρόνο μέτρων, πανδημίας και καταστολής»

Συγκέντρωση περίπου 7.000 ατόμων πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους πανδημίας, και με συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής.

Μεταξύ άλλων, στην πλατεία του Συντάγματος βρέθηκαν σωματεία και συνδικαλιστικοί φορείς με αφορμή το κάλεσμα για παναττικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ και με βασικό σύνθημα «Ένας χρόνος πανδημίας. Συνεχίζουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση της υγείας και διεκδικούμε τα δικαιώματά μας, κόντρα στον αυταρχισμό και την καταστολή».

http://

Επίσης, στο Σύνταγμα διαδήλωσαν φοιτητικοί σύλλογοι, η ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών) και δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, υπέρ της ενίσχυσης του ΕΣΥ, κατά της αστυνομικής βίας και της καταστολής και κατά του νόμου Κεραμέως. Επίσης ακούστηκαν συνθήματα και για απόδοση δικαιοσύνης  στην περίπτωση του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη την περασμένη Παρασκευή έξω από τη Βουλή με θύμα 23χρονο μοτοσικλεστή που τον χτύπησε το αυτοκίνητο ασφαλείας της βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι