Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ δημοσιεύματα περί έντονων διαξιφισμών στελεχών του

Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ δημοσιεύματα περί έντονων διαξιφισμών στελεχών του

Τί αναφέρει η ανακοίνωση.

Η αρμόδια Επιτροπή για τις διαδικασίες εκλογής νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, ΕΔΕΚΑΠ, διέψευσε με ανακοίνωσή της δημοσιεύματα που παρουσιάζουν φερόμενους εκπροσώπους υποψηφίων Προέδρων να έχουν έντονο διαξιφισμό στη σημερινή συνεδρίασή της.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «σύσσωμη η Επιτροπή με τη διευρυμένη της σύνθεση με όλους τους εκπροσώπους των υποψηφίων Προέδρων, τα διαψεύδει κατηγορηματικά. Η ΕΔΕΚΑΠ δηλώνει ότι συνεχίζει το έργο της σε πνεύμα συνεργασίας και καταγγέλλει κάθε προσπάθεια υπονόμευσής της.»

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης δεν προέκυψε συμφωνία για τον τρόπο απ ευθείας διαλόγου ανάμεσα στους υποψήφιους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι εκπρόσωποι των υποψηφίων στο ΠΑΣΟΚ συμφώνησαν στο τρόπο ενώ η εκπρόσωπος του Νίκου Ανδρουλάκη διατύπωσε διαφορετική πρόταση. Συμβιβαστική πρόταση κατέθεσε ο εκπρόσωπος της Άννας Διαμαντοπούλου.

Νέα συνεδρίαση έχει προγραμματισθεί γι αύριο.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx