Διάρρηξη μυστήριο… Τι έψαχναν στο σπίτι του Οικουμενικού Πατριάρχη;

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Υποψίες και ερωτήματα έχουν προκύψει στις τουρκικές αρχές, μετά τη διάρρηξη στην οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Κι αυτό γιατί από τις πρώτες έρευνες, οι αρχές έχουν εντοπίσει κάποια στοιχεία «ύποπτα» σχετικά με τη δράση τους, που δεν θυμίζει μια απλή ληστεία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ομογενειακής εφημερίδας «Ανατολή» που αποκάλυψε και τη διάρρηξη, υπάρχουν αρκετά στοιχεία που προκαλούν μυστήριο. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι διαρρήκτες έψαξαν το σπίτι ενδελεχώς και διέφυγαν δίχως να πάρουν κανένα αντικείμενο αξίας, ή κάποιο χρηματικό ποσό. Επίσης, εισήλθαν στην οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη δίχως να τους αντιληφθεί κανείς, σε μία από τις πλέον προστατευόμενες περιοχές της Πόλης.

Τέλος, εισήλθαν σε αυτό την ώρα που ο Οικουμενικός Πατριάρχης συμμετείχε σε μία κοινωνική εκδήλωση, γεγονός που αποδεικνύει ότι γνώριζαν πολύ καλά το πρόγραμμά του. Οι έρευνες συνεχίζονται, με τις τουρκικές αρχές να εξετάζουν όλα τα δεδομένα.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι