Διασωληνωμένοι οι εφοριακοί που τους επιτέθηκε με τσεκούρι 45χρονος

Διασωληνωμένοι οι εφοριακοί που τους επιτέθηκε με τσεκούρι 45χρονος

Βαριά τραυματίες είναι οι δύο εφοριακοί που τους χτύπησε με τσεκούρι το πρωί  ένας 45χρονος, ο οποίος μάλλον αντιμετωπίζει ψυχιατρικά ζητήματα.

Η μια γυναίκα εργαζόμενη στην ΔΟΥ Κοζάνης (ηλικίας 55 ετών), που δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι, έχει σοβαρό τραύμα στη μύτη και στο μάτι, και πριν από λίγο διασωληνώθηκε. Φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κι η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή.

Παράλληλα, σοβαρή είναι και η κατάσταση του άντρα υπαλλήλου (ηλικίας 50 ετών) στο Τμήμα Εισοδήματος της ΔΟΥ Κοζάνης. Διασωληνώθηκε και εκείνος, με βαριά τραύματα στο κεφάλι.

Η τρίτη τραυματίας, 47 ετών, φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι. Η κατάσταση της τέταρτης τραυματία, δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στην ΔΟΥ Κοζάνης όταν ο δράστης μπήκε μέσα με τσεκούρι και χωρίς κανείς να ξέρει τα κίνητρά του, επιτέθηκε σε τρεις υπαλλήλους της ΔΟΥ. H τέταρτη υπάλληλος στην προσπάθεια της να αποφύγει τα χτυπήματα του δράστη, έπεσε πανικόβλητη στις σκάλες και τραυματίστηκε στο πόδι.

Οι υπόλοιποι υπάλληλοι κατάφεραν και τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το ίδιο άτομο που προ τριετίας είχε συλληφθεί επειδή είχε σπάσει μέρα μεσημέρι με βαριοπούλα ένα ΑΤΜ της πόλης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι