Δίκη για Μάτι: Συγγενείς θυμάτων υπέβαλαν αίτηση για να ασκηθεί έφεση κατά της απόφασης

Δίκη για Μάτι: Συγγενείς θυμάτων υπέβαλαν αίτηση για να ασκηθεί έφεση κατά της απόφασης

Αίτηση για να ασκηθεί έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για την τραγωδία στο Μάτι, κατέθεσαν 39 συγγενείς θυμάτων.

Στην αίτηση που απέστειλαν στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, και κοινοποιήθηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, δηλώνουν ότι δεν έχουν δικαίωμα να ασκήσουν οι ίδιοι έφεση, οπότε αιτούνται να την ασκήσει η η Εισαγγελία. Δηλώνουν εξοργισμένοι με τις ήπιες ποινές που αποφασίστηκαν για τους καταδικασθέντες και υποστηρίζουν πως κατά τη γνώμη τους θα έπρεπε να είχαν κηρυχθεί ένοχοι τουλάχιστον άλλοι 9 κατηγορούμενοι.

«Η ενοχή των κατηγορουμένων, για όλα τα αδικήματα προέκυψε από το αποδεικτικό υλικό αδιαμφισβήτητα και έπρεπε να καταγνωσθεί. Η επαρκής τιμωρία των ενόχων είναι απαραίτητη για να μην θρηνήσουμε άλλους νεκρούς», υποστηρίζουν μεταξύ άλλων οι συγγενείς των 39 εκ των 102 θυμάτων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι