Δημοσκόπηση: Μεγαλώνει η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, τα άλλα κόμματα

Δημοσκόπηση: Μεγαλώνει η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, τα άλλα κόμματα

Διψήφια παραμένει η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, όπως προκύπτει από νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Opinion Poll. Πιο συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει το 41,5% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί στο 17,5%. Το προβάδισμα της ΝΔ, επομένως, διαμορφώνεται στις 24 ποσοστιαίες μονάδες.

Στην τρίτη θέση αναρριχάται το ΚΚΕ, το οποίο αποσπά το 4,2% των ψήφων, ενώ το Κίνημα Αλλαγής έπεται στο 3,4%. Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου συγκεντρώνει 1,6%, ενώ το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη 1,5%. Όσον αφορά την πορεία της κυβέρνησης, το 63% εμφανίζεται ικανοποιημένο από τις πρωτοβουλίες του Μαξίμου, ενώ δυσαρεστημένο δηλώνει το 37%. Σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας, παράλληλα, το 66% εκφράζει θετική γνώμη και το 23% αρνητική. Για την ανάσχεση, τέλος, των οικονομικών συνεπειών του κορονοϊού, το 46% θεωρεί ικανό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιλύσει τα προβλήματα, ενώ το 52% απαντά αρνητικά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version