Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν δύο Σέρβοι της συμμορίας "Ροζ Πάνθηρες" - Άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού δύο νεαροί άνδρες, 22 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων και περί Τελωνειακού Κώδικα.

Η σύλληψη τους έγινε μετά από πληροφορίες που είχαν περιέλθει στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και τις έρευνες στις οικίες τους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 695,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 21 συσκευασίες καπνού οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία τελωνειακού ελέγχου, ένα πιστόλι κρότου, δύο γεμιστήρες και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι