Δύο συλλήψεις σε επεισόδια στον Ασπρόπυργο για τον θάνατο του 17χρονου Ρομά

Επτά συλλήψεις στην Πάτρα για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι δύο από τις πέντε προσαγωγές που έγιναν χθες το βράδυ κατά την διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν στον Ασπρόπυργο μεταξύ αστυνομικών και ομάδων Ρομά, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του 17χρονου στην Βοιωτία μετά από πυροβολισμό αστυνομικών.

Οι Ρομά άναψαν φωτιές σε λάστιχα και κάδους σκουπιδιών, ενώ επιτέθηκαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις. Λόγω των επεισοδίων έκλεισε για μερικές ώρες η λεωφόρος ΝΑΤΟ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της περιφερειακής Αιγάλεω.

Παράλληλα επεισόδια σημειώθηκαν και στη λεωφόρο Μεσογείων, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ ένταση υπήρχε και στην συμβολή των οδών Λιοσίων και Μόρνου στο Μενίδι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι