Δρακόντειο μέτρα για τον κορονοϊό στη Σύνοδο Κορυφής

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη

Τα μέτρα που λαμβάνουν στη Σύνοδο Κορυφής είναι αυστηρά και στην αίθουσα αναμένεται να επιτραπούν μόνον 31 άτομα παρότι χωράει 330.

Κάθε αρχηγός μπορεί να έχει μαζί του μονον 6 συνεργάτες, αντί για 19 και δεν θα μπουν δημοσιογράφοι -αυτό δεν ξέρουμε αν αποφασίστηκε occasione data. Βασικά ούτε απ΄έξω θα μπορούν να στηθούν. Οι συνεντεύξεις Τύπου και οι ενημερώσεις θα γίνουν ψηφιακά. Οι φωτογράφοι και οι κάμεραμάν θα έχουν πρόσβαση για περιορισμένη ώρα σε συγκεκριμένα τεκταινόμενα (στην είσοδο κυρίως και από απόσταση).

Ο κλιματισμός στην αίθουσα θα γίνεται με τα κατάλληλα μηχανήματα, που εξάγουν αέρα και που επιτρέπουν την εισοδο σε φιλτραρισμένο νέο αέρα -ο εσωτερικός αέρας δηλαδή δεν θα ανακυκλώνεται.

Σε πολλά σημεία της διαδικασίας, οι αρχηγοί θα φορούν μάσκα, όπως άλλωστε και όλο το υπόλοιπο προσωπικό. Επίσης θα υπάρχουν ειδικά μικρόφωνα, ακουστικά, αντισηπτικά, απολυμαντικά και προστατευτικά στα πόμολα πόρτας. Στο κτίριο θα υπάρχουν και γιατροί για τους ηγέτες. Αν κάποιος αρχηγός κράτους νοσήσει, θα φύγει, αφού δώσει την εκπροσώπησή του σε άλλο κράτος-μέλος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι