Δύο ακόμα εισβολές με αυτοκίνητο σε καταστήματα

Δύο ακόμα εισβολές με αυτοκίνητο σε καταστήματα

Δύο νέα περιστατικά εισβολής με αυτοκίνητα σε καταστήματα, σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ειδικότερα, στις 01:40, άγνωστοι με όχημα έσπασαν τα ρολά και την πόρτα καταστήματος με φρούτα στην οδό Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αμέσως μετά οι δράστες αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από το ταμείο και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα.

Στις 03:00, επίσης άγνωστοι δράστες, με την ίδιο μέθοδο, εισέβαλαν σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Νέας Σμύρνης, στην οδό Ελ. Βενιζέλου, αλλά δεν πρόλαβαν να αφαιρέσουν κάτι από το κατάστημα, γιατί αντέδρασε ο φύλακας και τράπηκαν σε φυγή. Το τελευταίο διάστημα σημειώνονται αλλεπάλληλα ανάλογα περιστατικά και η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι