Πυροσβεστικά αεροπλάνα στην Πάρο – Σε ύφεση η φωτιά (video)

Δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα στην Πάρο - Σε ύφεση φωτιά (video),

Σε σχετική ύφεση είναι η πυρκαγιά στην Πάρο, στην περιοχή της Μονής του Αγίου Αντωνίου. Στο πύρινο μέτωπο επιχειρούν από το πρωί και δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα, ενώ στο νησί μεταφέρθηκαν ενισχύσεις από τη Σύρο και μονάδα πεζοπόρου τμήματος.

Η εικόνα είναι καλύτερη στον Μώλο, δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος. Η φωτιά άλλαζε το βράδυ συνεχώς κατευθύνσεις, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν και δημιουργήθηκαν δύο μέτωπα, προς τον Μώλο και το Πίσω Λιβάδι.

Στα μέτωπα επιχειρούσαν όλο το βράδυ 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ. Η πυρκαγιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία λίγο μετά τις 21.30 χθες στους πρόποδες του Αγίου Αντωνίου , κοντά στο μοναστήρι που βρίσκεται εκεί, από την πλευρά του Μώλου και του Καλόγερου και στη συνέχεια κινήθηκε με κατεύθυνση το Πίσω Λιβάδι, χωρίς να απειλήσει κατοικημένη περιοχή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι