Έχασε τη μάχη το αγόρι που έφαγε τα δηλητηριώδη μανιτάρια

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Δεν τα έβγαλε πέρα τελικά ο μαθητής που είχε την ατυχία να μαζέψει με συγγενείς του μανιτάρια έξω από τη Φλώρινα και μετά να καταναλώσει -μόνον αυτός- ένα ή παραπάνω δηλητηριώδη.

Το αγόρι είχε διακομισθεί διασωληνωμένο στη Γερμανία, προκειμένου να αναζητηθεί επειγόντως ήπαρ προς μεταμόσχευση, αλλά δυστυχώς, παρότι έγινε η μεταμόσχευση, το παιδί δεν τα κατάφερε…

Ο άτυχος 16άχρονος μάζεψε τα άγρια μανιτάρια με τον πατέρα του και έναν φίλο και εν συνεχεία έφαγε όπως και οι άλλοι -που δεν έπαθαν τίποτα. Πιθανόν να έτυχε μόνον σε εκείνον η μερίδα με το τοξικό μανιτάρι. Η οικογένειά του, όταν το παιδί παρουσίασε έντονη αδιαθεσία, τον πήγε στο νοσοκομείο της Φλώρινας και από εκεί η μητέρα του (που εργάζεται εδώ και λίγους μήνες στη Γερμανία) πρότεινε να διακομισθεί αμέσως σε γερμανικό νοσοκομειο “μήπως και εκεί βρεθεί γρηγορότερα ήπαρ προς μεταμόσχευση”. Όντως έγινε η μεταμόσχευση, και ενώ για λίγες ώρες το αγόρι έδειχνε να σταθεροποιείται, ο οργανισμός δυστυχώς απέρριψε το μόσχευμα.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι