Έχασε την κυβερνητική πλειοψηφία ο Τζόνσον

Έχασε την κυβερνητική πλειοψηφία ο Τζόνσον

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις στην Βρετανία, καθώς ο μέχρι τώρα βουλευτής των Συντηρητικών Φίλιπ Λι εγκατέλειψε το κόμμα και εντάσσεται στους Φιλελεύθερους.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, πλέον ο Μπόρις Τζόνσον δεν διαθέτει την πλειοψηφία στη Βουλή των Κοινοτήτων.

Ο Φίλιπ Λι συγκαταλεγόταν μεταξύ των «ανταρτών» των Τόρις, που διαφωνούσαν κάθετα με το ενδεχόμενο Brexit χωρίς συμφωνία με την ΕΕ.

Ο πρώην υπουργός και υποστηρικτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπήκε στη Βουλή των Κοινοτήτων και κάθισε δίπλα στον Τζο Σουίνσον των Φιλελευθέρων, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό την μετακίνησή του, ενώ πλέον ο Μπόρις Τζόνσον ηγείται μιας κυβέρνησης μειοψηφίας

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version