ΕΔΕ για αστυνομικό που “έκανε πλάκα” με ανθοδέσμη για τον Γρηγορόπουλο

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Έρευνα διατάχθηκε από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για έναν αστυνομικό που πήρε μια ανθοδέσμη από το σημείο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και τη χρησιμοποίησε για να “χτυπήσει” περιπαικτικά έναν συνάδελφό του με πολιτικά. Εν συνεχεία την πέταξε περιφρονητικά.

Εικάζεται ότι η ανθοδέσμη είχε τοποθετηθεί  νωρίτερα σήμερα στο σημείο της δολοφονίας, στη μνήμη του 15χρονου μαθητή που δολοφονήθηκε από αστυνομικό πριν από 12 χρόνια με δύο σφαίρες.

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να διαταχθεί ΕΔΕ σε βάρος του αστυνομικού. Για το θέμα αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι