Εισαγγελέας για εκπόρνευση 12χρονης στον Κολωνό: Ένοχη η μητέρα, αθώος για το βιασμό ο καταστηματάρχης

Εισαγγελέας για εκπόρνευση 12χρονης στον Κολωνό: Ένοχη η μητέρα, αθώος για το βιασμό ο καταστηματάρχης

Την ενοχή της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, για όλες τις κατηγορίες που τη βαρύνουν και αφορούν την εκπόρνευση της κόρης της, με την επιβαρυντική περίσταση πως είχε την επιμέλεια και τη φροντίδα της ανήλικης, ζήτησε η Εισαγγελία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες (διότι η αγόρευση γίνεται πλέον κεκλεισμένων των θυρών) η εισαγγελέας πρότεινε την καταδίκη της μητέρας της 12χρονης για την διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας καθώς φέρεται να έχει διανείμει υλικό της ανήλικης σε συγκατηγορούμενούς της, για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με το επιβαρυντικό στοιχείο ότι η ίδια ήταν πρόσωπο που είχε την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως προς την μαστροπεία, κατά την εισαγγελέα, φέρει τη μορφή εξώθησης και διευκόλυνσης μέσω αφόρητων πιέσεων, συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προς την ανήλικη κόρη της «να εκδίδεται για να της φέρνει λεφτά», αλλά και μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη μορφή αφόρητων πιέσεων και προτροπών «να παράγει η ανήλικη βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φέρνει χρήματα».

Επίσης ζητεί την καταδίκη της μητέρας του κοριτσιού για εκβίαση σε βάρος της πρώην συζύγου του 55χρονου καταστηματάρχη. Ως προς τον τελευταίο, η εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για το βιασμό της 12χρονης, καθώς και της μαστροπείας σε οίκους ανοχής μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων. Πρότεινε πάντως την ενοχή του για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία αλλά και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι