Εισήχθη με κορονοϊό στο “Σωτηρία” ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Εισήχθη με κορονοϊό στο “Σωτηρία” ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό. Παρότι είναι πλήρως εμβολιασμένος και εκδηλώνει ήπια συμπτώματα, στο “Σωτηρία” έκριναν ότι έχει πολλούς παράγοντες κινδύνου και προχώρησαν σε εισαγωγή.

Ο 65χρονος Βαγγέλης Βενιζέλος πρωτοπαρουσίασε συμπτώματα σήμερα το πρωί. Στο “Σωτηρία” πήγε το μεσημέρι. Ο ίδιος φέρεται να ζήτησε να του δοθεί η αντιική θεραπεία που χορηγείται σε αυτές τις περιπτώσεις και να μείνει σε καραντίνα στο σπίτι του, αλλά οι γιατροί είπαν ότι χρειάζεται παρακολούθηση. Δεν γνωστοποιήθηκε αν παράλληλα του δόθηκε αντιική θεραπεία, δηλαδή τα χάπια που θεωρητικά προστατεύουν από βαριά λοίμωξη, ή όχι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι