Έκρηξη σε σταθμό μετρό στο Λονδίνο

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στο νότιο Λονδίνο, πέριξ του σταθμού του μετρό Elephand and Castle. Μαρτυρίες από το σημείο κάνουν λόγο για πυκνούς μαύρος καπνούς που τους ακολούθησε έκρηξη. Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής ανακοίνωσε ότι δέχθηκαν κλήση περίπου στις 13:45 (τοπική ώρα Λονδίνου) για φωτιά σε κοντινό γκαράζ.

Ο διεθνής Τύπος κάνει λόγο για 70 πυροσβέστες και 10 πυροσβεστικά οχήματα, που επιχειρούν στη σκήνη. Η εταιρεία Network Rail κάνει λόγο για καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων στους συρμούς λόγω του περιστατικού. Οι πολίτες που βρίσκονταν στο σταθμό με σκοπό να επιβιβαστούν, απομακρύνθηκαν άμεσα από την περιοχή. Δεν έχουν καταγραφεί έως τώρα θύματα και τραυματίες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι