Έκρηξη στο γραφείο δικηγόρου της υπόθεσης βιασμού της 24χρονης

Έκρηξη σε εργοστάσιο εκρηκτικών στα Γρεβενά

Έκρηξη με γκαζάκια σημειώθηκε νωρίς το πρωί σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη, στην οποία βρίσκονται το γραφείο του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου, που φέρετο ως συνήγορος ενός εκ των εμπλεκομένων στα όσα συνέβησαν σε σουίτα ξενοδοχείου εις βάρος 24χρονης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, η έκρηξη σημειώθηκε στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται το γραφείο του κ. Αλεξόπουλου. Ο δικηγόρος, αν και διέψευσε ότι συναντήθηκε με την 24χρονη ή ότι την πίεσε να αποσύρει την καταγγελία της, καταγγέλθηκε από εκείνην ότι είχε απειλήσει όταν κατέθετε για τον βιασμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις διαψεύσεις του κ. Αλεξόπουλου, τον είχε διαγράψει μετά τις καταγγελίες της νεαρής. Στο σημείο βρίσκεται ασθενοφόρο και η Πυροσβεστική.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι