Ελληνική Λύση: Μας κερνάνε όπλα οι ΗΠΑ επειδή στέλνουμε τα δικά μας στην Ουκρανία;

Ελληνική Λύση: Μας κερνάνε όπλα οι ΗΠΑ επειδή στέλνουμε τα δικά μας στην Ουκρανία;

«Να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το δημοσίευμα του Forbes, σύμφωνα με το οποίο η δήθεν “δωρεάν” παροχή οπλικών συστημάτων από τις ΗΠΑ, συνδέεται άρρηκτα με την αποστολή οπλικών συστημάτων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Ουκρανία» καλεί την κυβέρνηση η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος «από το δημοσίευμα προκύπτει η πλήρης αποσάρθρωση της Ελληνικής Αεράμυνας στις ακριτικές και όχι μόνον περιοχές, η οποία βασίζεται στα Ρωσικά οπλικά συστήματα που σύμφωνα με το Forbes, η κυβέρνηση προτίθεται να στείλει στον Ζελένσκι».

Η Ελληνική Λύση αναφέρει ότι «εάν η Ν.Δ. δεν διαψεύσει άμεσα τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς, τότε θα είναι η δεύτερη κυβέρνηση που αποσύρει όπλα αποδυναμώνοντας την αμυντική ικανότητα απέναντι στην Τουρκία», τονίζοντας ότι «την πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, χάσαμε τη μισή Κύπρο. Η Νέα Δημοκρατία λοιπόν καλείται να διαψεύσει ότι “αποφάσισε»””να “χαθεί” και το Αιγαίο» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι