Εμφύλιος στην οικογένεια του Αλέν Ντελόν – Μήνυσε το γιο του

Εμφύλιος στην οικογένεια του Αλέν Ντελόν – Μήνυσε το γιο του

Ο Αλέν Ντελόν είπε ότι «δεν μπορεί να αντέξει την προκλητικότητα του γιου του Άντονι, ο οποίος του λέει συνεχώς ότι είναι ξεμωραμένος»

Ο 59χρονος Άντονι, γιος του 87χρονου Αλέν Ντελόν, έδωσε στο περιοδικό Paris Match που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα μια συνέντευξη που εξόργισε τον πατέρα του. Ο Αλέν Ντελόν έφθασε στο σημείο να δώσει στον δικηγόρο του εντολή να μηνύσει τον γιο του.

Ο Άντονι, γιος από τον πρώτο γάμο του θρυλικού σταρ με τη Ναταλί Ντελόν, είπε στο Paris Match ότιο πατέρας του δεν θέλει να αποδεχτεί την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του. Επίσης κατηγόρησε την 33χρονη ετεροθαλή αδελφή του Ανούσκα (κόρη του Αλέν Ντελόν και του μοντέλου Ρόζαλι Βαν Μπρίμεν) ότι καθιστά τον πατέρα τους ακόμα πιο ευάλωτο, επειδή αποσιωπά τα προβλήματα υγείας του.

«Είναι πλέον 88 χρονών σχεδόν, είναι αποδυναμωμένος και δεν αντέχει πια να βλέπει τον εαυτό του έτσι, εξασθενημένο. Καμιά φορά του ζητάμε να ξαναπει κάτι επειδή δεν μιλάει πλέον καθαρά και αυτό τον κουράζει», δήλωσε ο Άντονι στο Paris Match. Ο Αλέν Ντελόν είχε εμφανιστεί το 2019 στις Κάννες αλλά εν συνεχεία υπέστη ένα βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και πλέον σπάνια βγαίνει από το κτήμα του. Αν και είχε πλέον σοβαρά προβλήματα, παρέστη στην κηδεία του φίλου και συμπρωταγωνιστή του Ζαν-Πολ Μπελμοντό τον Σεπτέμβριο του 2021 στο Παρίσι.

Τώρα ο γιος του λέει δημοσίως ότι «αυτά μπορεί να ήταν τα τελευταία του Χριστούγεννα και δεν έχει συναίσθηση της κατάστασής του». Ο Αλέν Ντελόν σοκαρίστηκε και όπως είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων AFP  ο δικηγόρος του Κριστόφ Αγιέλα, θέλει να καταθέσει μήνυση εναντίον του γιου του.

«Δεν μπορεί να αντέξει την προκλητικότητα του Άντονι, ο οποίος του λέει συνεχώς ότι είναι ξεμωραμένος ή αυτή την κουβέντα, ότι μπορεί να μη ζει του χρόνου τα Χριστούγεννα. Μου είπε ο κ. Ντελόν, “Ποιος πατέρας θα άντεχε τέτοια λόγια από το παιδί του;”» είπε ο δικηγόρος. Ο γιος όμως υποστηρίζει ότι αυτό το είπε ο ίδιος ο Ντελόν, καθώς έφευγαν τα εγγόνια του, ότι δηλαδή τα παρακάλεσε να κάτσουν κι άλλο γιατί ίσως δεν ξαναπεράσουν μαζί Χριστούγεννα.

Πέρσι πάντως και τα τρία παιδιά του κατέθεσαν μήνυση κατά της πρώην βοηθού του ηθοποιού που ζούσε μαζί του, της 66χρονης Γιαπωνέζας Χιρόμι Ρολέν, κατηγορώντας την για παρενόχληση και απειλητική συμπεριφορά. Η Ρόλιν απολύθηκε τελικά, όμως εξακολουθεί να αρνείται όλες τις κατηγορίες και υπέβαλε μήνυση κι εκείνη με τη σειρά της. Η εισαγγελία ανακοίνωσε ότι δεν θα δοθεί συνέχεια σε καμία από τις καταγγελίες «διότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να τεκμηριώνουν κάποιο αδίκημα».

Ο Άντονι Ντελόν δήλωσε ότι η καθημερινή φροντίδα του πατέρα του είναι πλέον στα χέρια του τρίτου και νεότερου παιδιού του πατέρα του, του 29χρονου Αλέν-Φαμπιέν Ντελόν, του οποίου μητέρα είναι επίσης η Ρόζαλι Βαν Μπρίμεν, δηλαδή είναι αδελφός της Ανούσκα.

«Η Ανούσκα δεν ενημέρωσε ποτέ τον Φαμπιέν και εμένα ότι μεταξύ 2019 και 2022, ο πατέρας μου είχε υποβληθεί σε πέντε γνωστικά τεστ κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του σε κλινική στην Ελβετία και ότι δεν πέρασε κανένα από αυτά», δήλωσε στο περιοδικό, αφήνοντας υπονοούμενα ότι ο σταρ “το έχει πλέον χάσει”. Είπε εξάλλου εν συνεχεία ότι «τα τεστ έδειξαν μείωση των γνωστικών λειτουργιών, κάτι που θέτει τον πατέρα μου σε μια θέση ψυχολογικής αδυναμίας και, επομένως, ευαλωτότητας», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος του Αλέν Ντελόν, Αγιέλα, είπε ότι «ο Άντονι έχει μόνο έναν στόχο, να βλάψει την Ανούσκα και τη μοναδική σχέση που έχει ο Αλέν με την κόρη του, την ζηλεύει τρομερά». Ομως και η Ανούσκα δεν σιώπησε. Μέσω του δικηγόρου της δήλωσε ότι «τα σχόλια του ετεροθαλούς αδελφού μου είναι αξιοθρήνητα και θα τον μηνύσω για διασυρμό, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλές και παρενόχληση».

Τέλος, ο Άντονι Ντελόν αντεπιτέθηκε με ανάρτηση στο Instagram, κατηγορώντας την ετεροθαλή αδελφή του ότι επισκέφθηκε τον πατέρα τους στο κτήμα του την Πέμπτη «για να του πετάξει κατάμουτρα το Paris Match και να τον κάνει να με μηνύσει, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η βολή της στην Ελβετία, θέλει να τον πάρει εκεί που ζει, αλλά ο πατέρας μου αγαπάει το κτήμα». Αν και οι τρεις φέρονται να αγαπούν τον Αλέν Ντελόν ως πατέρα, κάποιο ρόλο πρέπει να παίζει και η περιουσία των 250 εκατομμυρίων που θα αφήσει πίσω του.

H Ανουσκα είναι ηθοποιός όπως και ο Άντονι και ο Αλέν Φαμπιέν. Υπήρχε και τέταρτος γιος του Αλέν Ντελόν (με τη Γερμανίδα τραγουδίστρια Νίκο που σκοτώθηκε το 1988 πέφτοντας από ποδήλατο), που όμως ο σταρ δεν τον αναγνώρισε ποτέ, επειδή ίσως εκείνη την εποχή ήταν αρραβωνιασμένος με τη Ρόμι Σνάιντερ. Αυτός ο γιος, όμως υιοθετήθηκε από τους γονείς του Αλέν Ντελόν. Ασχολήθηκε λίγο με την ηθοποιία και κυρίως με την φωτογραφία. Πέθανε σε ηλικία 60 ετών από υπερβολική δόση ηρωίνης. Βρέθηκε νεκρός στο σπιτι του πέρσι το Μάιο, ένα μήνα μετά το θάνατό του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι