Εμφύλιος Τούρκων στη Νέα Υόρκη με πανό και φορτηγά

Στις 6 Οκτωβρίου και με νέα σύνθεση οι διερευνητικές με την Τουρκία

Σάλο προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Τουρκία η φωτεινή επιγραφή στην Time Square της Νέας Υόρκης με το σύνθημα «STOP ERDOGAN».

Μια γυναίκα που ανήρτησε το σχετικό βίντεο ακούγεται μάλιστα να λέει «πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο στη Νέα Υόρκη, θα πρέπει να πλήρωσαν πολλά χρήματα για να αγοράσουν αυτό το χώρο». Η ανάρτηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση του εκπροσώπου του κυβερνώντος κόμματος (ΑΚΡ), Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος σε αναρτήσεις του στο twitter κατηγόρησε την οργάνωση του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν για δυσφημιστική καμπάνια κατά του Ερντογάν.

Σε λίγη ώρα κινητοποιήθηκαν φορτηγά Τούρκων που ζουν στη Νέα Υόρκη και άρχισαν αυτοκινητοπομπή με πανό στις ‘καρότσες’ που ανέγραφαν συνθήματα κατά του Φετουλάχ Γκουλέν και των Κούρδων.«ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΚΚ, PYD, FETO»  και «ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ», ανέγραφαν.

Οι εχθροί της ανθρωπότητας….

«Η ηγεσία της τρομοκρατικής οργάνωσης FETÖ δεν απειλεί μόνο την Τουρκία, μα ολόκληρη την ανθρωπότητα. Η ηγεσία της FETÖ είναι εχθρός της ανθρωπότητας  όπως και το ΡΚΚ» ανέφερε ο Ομέρ Τσελικ, προσθέτοντας ότι «οι επιθέσεις κατά του προέδρου μας είναι επιθέσεις κατά του έθνους μας».

Ανέφερε επίσης ότι με αυτή τη «δυσφημιστική καμπάνια το προδοτικό δίκτυο FETÖ πρόσθεσε μια νέα σελίδα στην προδοσία του, στοχοποιώντας τον πρόεδρό μας με ψεύτικες καμπάνιες στη Νέα Υόρκη, όπως το Stop Erdogan. Η οργάνωση αυτή δεν μπορεί να σταματήσει την Τουρκία και τον πρόεδρο της που τον θεωρεί ως το μεγαλύτερο εμπόδιο στα προδοτικά της σχέδια. Το τουρκικό έθνος στηρίζει τον πρόεδρό του. Υπό την ηγεσία του Ερντογάν ο αγώνας κατά αυτής της οργάνωσης του τρόμου και της προδοσίας θα συνεχιστεί ως το τέλος», τόνισε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι