Εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του Γιάννη Καλλιάνου

Εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του Γιάννη Καλλιάνου

Έκρηξη αναστάτωσε τους ενοίκους της πολυκατοικίας όπου στεγάζει το πολιτικό του γραφείο ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος, στη Λεωφόρο Αλίμου στην Αργυρούπολη. Από τον εμπρηστικό μηχανισμό που τοποθέτησαν άγνωστοι περίπου στη 01:00 τη νύχτα, έσπασε η τζαμαρία της εισόδου.

Ο βουλευτής της ΝΔ ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook φωτογραφίες από τις ζημιές που προκάλεσε η έκρηξη του εμπρηστικού μηχανισμού στο πολιτικό του γραφείο, κάνοντας μάλιστα λόγο για εχθρούς της δημοκρατίας. Στη συνέχεια αναφέρει ότι οι γείτονες έχουν ήδη δώσει καταθέσεις, αλλά και ότι υπάρχουν πολλές κάμερες από τα γύρω μαγαζιά που θα βοηθήσουν τις έρευνες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι