Εν αναμονή νέου σκληρού lockdown στην Βρετανία

Εν αναμονή νέου σκληρού lockdown στην Βρετανία

Ένα νέο σκληρό lockdown αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον για ολόκληρη την χώρα, παρόμοιο με εκείνο που επιβλήθηκε όταν το πρώτο κύμα της πανδημίας έπληξε τη χώρα τον Μάρτιο, μεταδίδει το BBC.

Τα μέτρα θα περιλαμβάνουν κλείσιμο των σχολείων για τους περισσότερους μαθητές, ενώ θα ζητηθεί από τους πολίτες να εργάζονται από το σπίτι εκτός αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους μέσω τηλεργασίας ή ανήκουν σε κατηγορίες εργαζομένων που παρέχουν αναγκαίες υπηρεσίες, αναφέρει το BBC, προσθέτοντας πως τα μέτρα θα ισχύουν από τα μεσάνυχτα.

Η Βρετανία κατέγραψε σήμερα 58.784 νέα κρούσματα Covid-19 σε 24 ώρες, ενώ ανακοίνωσε επιπλέον 407 θανάτους. Οι αριθμοί αυτοί συγκρίνονται με τα 54.990 νέα κρούσματα και τους 454 νέους θανάτους που ανακοινώθηκαν χθες, Κυριακή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι