Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο στην Ελευσίνα

Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα στην Καλαμάτα - Συνελήφθη 58χρονος

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Κανελλοπούλου και Μουρίκη κοντά στην Παραλία της Ελευσίνας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η ώρα ήταν 01:30 όταν ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός και να τραυματιστεί σοβαρά ο συνοδηγός.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όπου μετέφεραν στο Θριάσιο Νοσοκομείο τον άτυχο οδηγό και στο Τζάνειο σε κρίσιμη κατάσταση τον συνοδηγό ο οποίος απεγκλωβίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Την προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα έχει αναλάβει το Λιμενικό Σώμα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version