Ενημέρωση Κασσελάκη από Γεραπετρίτη για θέματα εξωτερικής πολιτικής

Ενημέρωση Κασσελάκη από Γεραπετρίτη για θέματα εξωτερικής πολιτικής

Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, ενημερώνει σήμερα, στο ΥΠΕΞ, αρχηγούς και εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Η ενημέρωση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, αφορά θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ στις 10 το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης.

Κορυφαία θέματα ενημέρωσης εκ μέρους του υπουργού Εξωτερικών είναι οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, οι συναντήσεις που είχε ο πρωθυπουργός αλλά και ο ίδιος ο κ. Γεραπετρίτης στη Νέα Υόρκη και στην Ουάσιγκτον, η ιδιαίτερα αντιδραστική συμπεριφορά της Βόρειας Μακεδονίας τον τελευταίο καιρό και οι εξελίξεις με την Αλβανία.

Ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να ενημερώσει όλους τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων ή τους αρχηγούς αυτών των κομμάτων και να δώσει βεβαίως το στίγμα της ελληνικής κυβέρνησης για τα επόμενα βήματα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι