Ένοχος χωρίς ελαφρυντικά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την δολοφονία της Καρολάϊν

Ένοχος χωρίς ελαφρυντικά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την δολοφονία της Καρολάϊν

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς δηλαδή να του αναγνωριστεί βρασμός ψυχικής ορμής, κακοποίησης ζώου αλλά και για τα άλλα δυο πλημμελήματα που αντιμετωπίζει.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, έκρινε ένοχο τον πιλότο για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, στις 11 Μαΐου του 2021, στα Γλυκά Νερά. Ο κατηγορούμενος άκουσε την απόφαση δικαστών και ενόρκων χωρίς να αντιδράσει. Ακόμη απορρίφθηκε η ένταση της υπεράσπισης να μην συνεκτιμηθεί η κατάθεση της Μυλωνοπούλου

Συγκεκριμένα, κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς δηλαδή να του αναγνωριστεί βρασμός ψυχικής ορμής, κακοποίηση ζώου αλλά και για τα άλλα δυο πλημμελήματα που αντιμετωπίζει (ψευδή καταγγελία στις αρχές και ψευδή κατάθεση).

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι