Ένοπλη ληστεία στη Νέα Ιωνία – Σε ομηρεία το βράδυ μία οικογένεια

Ένοπλη ληστεία στη Νέα Ιωνία - Σε ομηρεία βρέθηκε μία οικογένεια,

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα, σε σπίτι και κατάστημα οικογένειας στη  Νέα Ιωνία. H ληστεία έγινε λίγο μετά τις 02:00, από τρεις δράστες που φορούσαν κουκούλες και παραβίασαν μπαλκονόπορτα διαμερίσματος τετάρτου ορόφου, στο οποίο έφτασαν μέσω της ταράτσας διπλανού κτιρίου.

Στη συνέχεια, εισέβαλαν στον χώρο και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον 78χρονο ιδιοκτήτη, τη σύζυγό του και την κόρη τους. Οι ληστές ανάγκασαν τον άνδρα να τους δώσει όσα χρήματα είχε στο σπίτι, ενώ στη συνέχεια τον οδήγησαν στο ισόγειο όπου διατηρεί κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Εκεί τον ανάγκασαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε στο χρηματοκιβώτιο, υπό την απειλή ότι θα έκαναν κακό στη γυναίκα και την κόρη του. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών κακοποιών.

Το συμβάν προκαλεί προβληματισμό στις αστυνομικές αρχές, για τον επαγγελματικό τρόπο δράσης των ληστών και τη θρασύτητα με την οποία ενήργησαν. Εξετάζονται όλα τα στοιχεία από τις κάμερες της περιοχής, προκειμένου να βρεθεί πως προετοίμασαν τη ληστεία και ενήργησαν κατά τη διάρκεια της υλοποίησής της. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η λεία των δραστών ήταν περίπου 9.000 ευρώ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι