Ένοπλος “Μεσσίας” πήγε να μπουκάρει στο σπίτι του Ερντογάν!

Πυροβολισμοί με νεκρό και τραυματίες στα Κάτω Πατήσια

«Είμαι ο Μεσσίας» φώναζε ο άνδρας που αποπειράθηκε να μπει οπλισμένος στο σπίτι του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, προκαλώντας συναγερμό στους άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας. Ο άντρας τράβηξε όπλο και τότε η αστυνομία τον πυροβόλησε στο πόδι και τον ακινητοποίησε. Ο “Μεσσίας” μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

.Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 03:10 ξημερώματα της Τετάρτης. Η κινητικότητα μπροστά από το σπίτι του Ερντογάν στο Κισίκλι ξεκίνησε όταν ένα άτομο πλησίασε το σπίτι. Ο άνδρας, με το όνομα Ibrahim Karakoyun, ο οποίος παρουσιάστηκε ως ο «Μεσσίας», είπε ότι ήθελε να συναντήσει τον Τούρκο πρόεδρο μπροστά από το σπίτι του.

Όταν οι αστυνομικές αρχές επιχείρησαν να ερευνήσουν τον ύποπτο, αυτός τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε ανεξέλεγκτα 3 φορές. Η αστυνομία πυροβόλησε αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια τον τραυμάτισαν στο δεξί πόδι πάνω από το γόνατο. Εκλήθη ασθενοφόρο στο σημείο, με τον άνδρα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο και να τίθεται υπό κράτηση. Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι