Επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Ελεύθεροι υπό όρους πέντε ανήλικοι συλληφθέντες

ΕΛ.ΑΣ: Εξαρθρώθηκε νέο κύκλωμα εκβιαστών - Έδερναν και έκαιγαν μαγαζιά

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν πέντε ανήλικοι συλληφθέντες οι οποίοι ενεπλάκησαν στα επεισόδια έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού το Σάββατο.

Ο περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε σε όλους είναι η απαγόρευση εισόδου σε αθλητικές διοργανώσεις ενώ σε έναν εξ’ αυτών ορίστηκε εμφάνιση μια φορά τον μήνα στο οικείο του αστυνομικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται πως από τους συνολικά 74 συλληφθέντες οι δύο βρίσκονται στο νοσοκομείο, καθώς έχουν τραυματιστεί από τη συμπλοκή. Το αιματηρό επεισόδιο έγινε το απόγευμα του Σαββάτου όταν, για άγνωστο λόγο, οπαδοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους με κάποιον εξ’ αυτών να βγάζει όπλο και να πυροβολεί. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας άνδρας στο πόδι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι