Έπεσαν βράχια από τα Μετέωρα από το νέο σεισμό στην Ελασσόνα

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Ο νέος σεισμός των 5,9 Ρίχτερ  με επίκεντρο ξανά την Ελασσόνα αλλά λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά από το επίκεντρο του πρώτου μεγάλου σεισμού των 6,3 Ρίχτερ, προκάλεσε την πτώση βράχων από την κορυφή των Μετεώρων.

Δεν έχουν σημειωθεί ζημίες σε κατοικίες της περιοχής αλλά ο δήμαρχος εξέδωσε ανακοίνωση συνιστώντας ψυχραιμία και προσοχή κατά το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με το trikalaola, μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση διακόπηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ο δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος με τους συνεργάτες του επικοινωνούν συνεχώς με τις αρμόδιες υπηρεσίες καθώς και με το σεισμολογικό κέντρο για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκλήθηκαν.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πτώσεις βράχων από τις κορυφές των Μετεώρων και προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε οικίες. Επικοινωνώντας ο ίδιος ο δήμαρχος με κατοίκους της περιοχής, δεν του ανέφεραν ζημίες. Δεν γνωρίζουμε τι κατάσταση επικρατεί στις μονές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι