Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ

άστατος καιρός

Από απόψε αναμένεται ύφεση των φαινομένων

Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο υπενθυμίζεται ότι ούτως άλλως πρέπει να επικαιροποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς απαραιτήτως να αλλάζει κάτι σε σχέση με το αρχικό δελτίο.

Στο νέο δελτίο, που εκδόθηκε στις 12:00 το μεσημέρι σήμερα, αναφέρονται τα εξής:  «Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 05-01-2024/1200 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Η επιδείνωση που παρουσιάζει ο καιρός θα συνεχιστεί έως και τις βραδινές ώρες της Κυριακής (07-01-2024), με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νοτιοδυτικούς ανέμους στα πελάγη, εντάσεως 7 με 8 Μποφόρ.

»Πιο αναλυτικά σήμερα Κυριακή (07-01-2024) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν έως αργά το βράδυ στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανόν τη δυτική και τη νότια Πελοπόννησο. Κατά περιόδους θα επηρεάσουν τη Θράκη και πιθανώς την ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ της Κυριακής και μετά».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι