Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού

Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε προχθές, στις 14 Μαρτίου, σήμερα επικαιροποιήθηκε με βάση τα πιο πρόσφατα προγνωστικά στοιχεία και εκείνο που αλλάζει είναι ότι πλέον στο πλάνο των καταιγίδων μπαίνει για λίγες ώρες και η Αττική. Συγκεκριμένα, για την Αττική, ειδικότερα, προβλέπονται ισχυρές βροχές κυρίως από αργά τη νύχτα και έως αύριο το πρωί.

Για σήμερα Πέμπτη προβλέπονται καταιγίδες με ισχυρούς ανέμους και, πιθανόν, χαλαζοπτώσεις στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, κατά διαστήματα στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, ενώ από το απόγευμα αυτές θα εκδηλωθούν επίσης στην Πελοπόννησο και στα Δωδεκάνησα. Το βράδυ αναμένεται να εκδηλωθούν στην ανατολική Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην Εύβοια, αλλά και στην κεντρική και ανατολική Στερεά.

Την Παρασκευή καταιγίδες θα σημειωθούν στην Κρήτη, στην Θεσσαλία, στην κεντρική και ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στις Σποράδες. Επίσης στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο, καθώς και στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι