Έβαλε φάκες για ποντίκια και πιάστηκε η ουρά γάτας – Κατηγορείται για κακοποίηση

Έβαλε φάκες για ποντίκια και πιάστηκε η ουρά γάτας – Κατηγορείται για κακοποίηση

Ιδιοκτήτης παραδοσιακού σπιτιού στο Βόλο, νοίκιασε παρακείμενη οικία του σε  Έλληνα φιλόζωο, όμως  κάποια στιγμή εμφανιστήκαν ποντίκια. Ο ιδιοκτήτης έβαλε φάκες. Μία γάτα πήγε να φάει το τυρί και τραυματίστηκε, καθώς παγιδεύτηκε η ουρά της. Ο ενοικιαστής μήνυσε τότε τον σπιτονοικοκύρη του για κακοποίηση ζώου.

Και οι δύο άνδρες δηλώνουν φιλόζωοι και είχαν αμφότεροι γάτες, αλλά ο ιδιοκτήτης, που είναι αλβανικής καταγωγής, είχε κάνει παράπονα στον Έλληνα, πως για την παρουσία των ποντικών έφταιγαν τα υπολείμματα τροφών για τα ζώα -τροφές τις οποίες ο Έλληνας έβαζε ακόμα και πάνω σε πέτρες Πηλίου σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη. Του είχε ζητήσει πολλές φορές να μη λεκιάζει τις πέτρες και να βάζει τα τρόφιμα για τις αδέσποτες σε πιατάκια, αλλά όπως είπε δεν εισακούσθηκε.

Ένα χρόνο τώρα οι σχέσεις τους εκτραχύνθηκαν και ο σπιτονοικοκύρης ζήτησε από τον ενοικιαστή να φύγει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όταν συνέβη και το περιστατικό με την ουρά της γάτας, «ο ενοικιαστής το θεώρησε ευκαιρία για να καταθέσει μήνυση», είπε ο 50χρονος ιδιοκτήτης, που επίσης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταγγελία Προσκόμισε και φωτογραφίες που έδειχναν ἄφ΄ετέρου ότι επρόκειτο για παραδοσιακή πολυτελή κατασκευή, αφ΄ετέρου έδειχναν τον ίδιο να φροντίζει ζώα. «Είμαι φιλόζωος, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε αρουραίους στα σπίτια μας, έπρεπε να βάλω τις φάκες», είπε. Η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Οκτώβριο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι