Εξαήμερη άδεια στον Κουφοντίνα γιατί δεν έβγαιναν τα οδοιπορικά

Εξαήμερη άδεια στον Κουφοντίνα γιατί δεν έβγαιναν τα οδοιπορικά

Νέα άδεια δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα, η οποία ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έξι ημέρες, αντί για τέσσερις όπως ίσχυε μέχρι πρότινος.

Μέσα στις γιορτές, ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια για εγκλήματα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, είχε λάβει άδεια τεσσάρων ημερών συν δύο ημέρες ακόμη ως οδοιπορικά.

Λόγω των έργων του Μαλιακού όμως η απόσταση μεταξύ της αγροτικής φυλακής του Βόλου, όπου κρατείται, και του Βαρνάβα, όπου βρίσκεται η κατοικία του, μειώθηκε κατά 17 χιλιόμετρα και δεν υπερβαίνει τα 300 χλμ.

Έτσι δεν πληρεί την προϋπόθεση να του δοθούν οδοιπορικά και για τον λόγο αυτόν, όπως αναφέρει η «Καθημερινή», οι ημέρες άδειας που του χορηγήθηκαν αυξήθηκαν από τέσσερις σε έξι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version