Έξω από εκκλησάκι ο Νορβηγός που φέρεται να μαχαίρωσε την Χανιώτισσα

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Έξω από ένα εκκλησάκι εντοπίστηκε να κοιμάται σήμερα το απόγευμα ο 48χρονος Νορβηγός που αναζητούνταν για τη δολοφονία της 54χρονης συγκατοίκου του στα Μεσκλά Χανίων.

Κάποιοι είδαν ένα ΙΧ που έμοιαζε με της δολοφονημένης γυναίκας και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Περιπολικά της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το αυτοκίνητο του θύματος με το οποίο είχε διαφύγει ο 48χρονος, σε εκκλησάκι στα Λινοπεράματα, μια παραλιακή περιοχή της περιφέρειας Ηρακλείου.

Ο 48χρονος κοιμόταν ή ήταν ξεπλωμένος στο κάθισμα του συνοδηγού και δεν προέβαλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς που τον αιφνιδίασαν. Μάλιστα όντας απόλυτα ήρεμος, κατέβηκε μόνος του από το αυτοκίνητο και παραδόθηκε. Ο φόνος είχε διαπραχθεί στα Μεσκλά Χανίων και σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης τηλεφώνησε σε κόρη της νεκρής και της είπε “σκότωσα τη μητέρα σου”. Το θύμα έφερε πάνω από 12 μαχαιριές στο λαιμό και στο πρόσωπο, οι περισσότερες επιπόλαιες, αλλά η μία θανατηφόρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι