Family Pride στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα

Family Pride στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα

Ανακοινώθηκε η διεξαγωγή εκδήλωσης Family Pride στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ως απάντηση στο EuroPride.

Το Family Pride αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 6 Ιουλίου, λίγες μέρες μετά τη διεξαγωγή του EuroPride (21-29 Ιουνίου). “Γιορτάζουμε την ελληνική οικογένεια”, είναι το κεντρικό μήνυμα του Family Pride, όπως αναφέρεται στην αφίσα που έχει ήδη κυκλοφορήσει και στην οποία αναγράφονται επίσης τα εξής: «Μετά τη Σερβία, Βουλγαρία τώρα και στην Ελλάδα. Οι Ελληνίδες Μάνες».

Παρόμοια εκδήλωση θα διοργανωθεί πιθανόν και στην Αττική, μάλλον στο Παλαιό Φάληρο, με βασικά μηνύματα όπως αναφέρει η σχετική ιστοσελίδα «το Δημογραφικό πρόβλημα, την ιδέα της οικογένειας που πρέπει να ξαναγίνει πρότυπο και κίνητρο για τους νέους, και  τη σημασία της οικογένειας για τη δημιουργία υγιών προσωπικοτήτων και την ανάπτυξη έντιμων και ηθικών ανθρώπων στην κοινωνία μας».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι