Φωτιά στο Λουτράκι – Στο ΟΑΚΑ όσοι κάτοικοι εκκενωθέντων οικισμών το επιθυμούν

Φωτιά στο Λουτράκι – Στο ΟΑΚΑ όσοι κάτοικοι εκκενωθέντων οικισμών το επιθυμούν

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο Λουτράκι πολύ κοντά στα σπίτια, κάτω από το περιφερειακό. Στο σημείο μεταβαίνουν οχήματα της Πυροσβεστικής και ομάδες εθελοντών.

Εν τω μεταξύ στην Αττικη έχουν εκκενωθεί πολλοί οικισμοί λόγω της φωτιάς στην Κερατέα και στην Σταμάτα. Οι κάτοικοι των εκκενωθέντων οικισμών ενημερώθηκαν ότι μπορουν να φιλοξενηθούν στο ΟΑΚΑ. Το ΟΑΚΑ άνοιξε για να υποδεχτεί κατοίκους των περιοχών στις οποίες μαίνονται πυρκαγιές, ενώ ήδη έχουν φτάσει εκεί λεωφορεία με παιδιά από κατασκηνώσεις του Διόνυσου. Τα παιδιά εκτιμάται ότι θα παραληφθούν από τους γονείς τους και δεν θα μείνουν στο ΟΑΚΑ. Η υποδοχή πυρόπληκτων στο ΟΑΚΑ αποφασίστηκε κατόπιν συνεννόησης του περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδιαλιά, με τη διοίκηση του σταδίου.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι