Φωτιά ξέσπασε στο Μαρτίνο Φθιώτιδας

Ζάκυνθος

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το βράδυ σε δασική περιοχή κοντά στο Μαρτίνο Φθιώτιδας και οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή επέκτειναν γρήγορα τις φλόγες προκαλώντας την άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Όπως, μεταδίδει το lamianow.gr iσχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας σε συνεργασία με υδροφόρες του Δήμου Λοκρών και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας επιχειρούν αυτή την ώρα στο σημείο προκειμένου να μπορέσουν να την θέσουν υπό έλεγχο. Το θετικό σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι πως η φωτιά που καίει στην περιοχή “Μοναχού” δεν έχει περάσει την ρεματιά ενώ κοντά δεν υπάρχει οικισμός και καίει δασική έκταση.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι