Φρέντης Μπελέρης: Εκτός φυλακής για να ορκιστεί ευρωβουλευτής

Φρέντης Μπελέρης: Εκτός φυλακής για να ορκιστεί ευρωβουλευτής

Εκτός φυλακής με άδεια για πέντε ημέρες είναι από το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου ο Φρέντης Μπελέρης μετά από 14 μήνες που κρατείται στις αλβανικές φυλακές.

Ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ μεταβαίνει στην Αθήνα, από όπου στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Στρασβούργο, προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Στο Στρασβούργο ο Φρέντης Μπελέρης θα παραστεί στην εναρκτήρια σύνοδο της ευρωβουλής όπου και θα ορκιστεί και θα μετάσχει στις πρώτες επίσημες αποφάσεις και διαδικασίες. Σημειώνεται ότι στις 12:30 το μεσημέρι προσγειώνεται στην Αθήνα το αεροσκάφος το οποίο θα μεταφέρει από τα Τίρανα τον Φρέντη Μπελέρη.

Μιλώντας στους δημοσιογράους έξω από τις φυλακές δήλωσε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη όλους αυτούς τους μήνες. Είμαι συγκινημένος, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Αθήνα».

Έξω από τη φυλακή ανέμενε τον κ. Μπελέρη η σύζυγός του, όπως και άλλα συγγενικά πρόσωπα. Ο Φρέντης Μπελέρης μπήκε στο αυτοκίνητο της πρεσβείας το οποίο θα τον μεταφέρει στα Τίρανα προκειμένου από εκεί να πάει αεροπορικώς στην Αθήνα και αμέσως μετά στο Στρασβούργο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι