Γ. Μαντζουράνης: Με το απόρρητο προσπαθούν να συγκαλύψουν τις υποκλοπές

Γ. Μαντζουράνης: Με το απόρρητο προσπαθούν να συγκαλύψουν τις υποκλοπές

Η επίκληση του «απορρήτου» προκειμένου να επιτευχθεί η συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών χρησιμοποιείται ως φύλλο συκής του καθεστώτος  Μητσοτάκη, επισημαίνει με ανάρτησή του ο Γιάννης Μαντζουράνης με αφορμή και τη νέα αποκάλυψη για την παρακολούθηση με το κακόβουλο λογισμικό Predator και του Χρήστου Σπίρτζη.

Όπως σημειώνει ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μέσω της παρακολούθησης του βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, το καθεστώς Μητσοτάκη παρακολουθούσε και τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Αυτό το γεγονός «δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι η “συμμορία των κοριών” έχει απλώσει τα δίχτυα της σε όλες τις πτυχές της πολιτικής και δημόσιας ζωής», όπως υπογραμμίζει ο Γιάννης Μαντζουράνης. Επίσης αναφέρεται σε επ’ αυτοφώρω σύλληψή των δραστών «με τον κοριό στο αφτί» και καταλήγει «να τελειώνουμε με τους προαγωγούς της δημοκρατίας μας».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η παρακολούθηση με το λογισμικό Predator και του Χρήστου Σπίρτζη, και μέσω αυτού του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι η “συμμορία των κοριών” έχει απλώσει τα δίχτυα της σε όλες τις πτυχές της πολιτικής και δημόσιας ζωής. Την ίδια στιγμή, το “απόρρητο” γίνεται φύλλο συκής του καθεστώτος  Μητσοτάκη και του οικογενειακού παρακράτους, που έχουν ξεγυμνώσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη οι αποκαλύψεις για τις τηλεφωνικές υποκλοπές.

»Έφτασαν μάλιστα έντρομοι να απειλούν με κάθειρξη δέκα ετών όσους σπάσουν την ομερτά και τολμήσουν να αποκαλύψουν τις παρανομίες τους. Ο πανικός των ενόχων από την επ’ αυτοφώρω σύλληψή τους “με τον κοριό στο αφτί” τους καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνους. Να τελειώνουμε με τους κοριούς και τους προαγωγούς της δημοκρατίας μας.».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι