Ποιος είναι ο Σύριος μαχαιροβγάλτης που αιματοκύλισε την παιδική χαρά (video)

Ποιος είναι ο Σύριος μαχαιροβγάλτης που αιματοκύλισε την παιδική χαρά (video)

Συναγερμός σήμανε στο Ανεσί στη Γαλλία όταν άνδρας εισέβαλε σε πάρκο και επιτέθηκε με μαχαίρι σε παιδιά. Σύμφωνα με το BFMTV, τα παιδιά είναι ηλικίας περίπου 3 ετών και είναι μαθητές νηπιαγωγείου. Στο πάρκο, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, είχαν πάει σχολική εκδρομή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον οκτώ παιδιά τραυματίστηκαν. Στους τραυματίες σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο είναι και ένας ενήλικας. Τρεις από τους τραυματίες, σύμφωνα με τη Le Figaro είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Ο δράστης, ηλικίας περίπου 35 ετών, συνελήφθη από τις αρχές. Ονομάζεται «Abdalmasih Η». Έχει αποκτήσει καθεστώς πρόσφυγα στη Σουηδία, είναι παντρεμένος με Σουηδέζα και πατέρας ενός τρίχρονου παιδιού. Ο δράστης δεν είχε “φάκελο” στην Αστυνομία. Πάνω του βρέθηκε ένας σταυρός και όπως έχει δηλώσει, είναι Χριστιανός συριακής καταγωγής. Πληροφορίες θέλουν πως ο Σύριος μετανάστης μαχαίρωνε τα παιδιά κρατώντας τον σταυρό!

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της επίθεσης. Στο σημείο της επίθεσης σπεύδει η πρωθυπουργός της Γαλλίας Ελιζαμπέτ Μπορν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι