Γερμανός πρέσβης για την σιγή της Μερκελ: Ο πρόεδρος εκπροσωπεί το κράτος, όχι η Καγκελάριος

Υποχρεωτικός εμβολιασμός και στην Γερμανία

Για τον δυσμενή σχολιασμό του γεγονότος ότι η Άνγκελα Μέρκελ σίγησε για τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης  και η χώρα της αρκέσθηκε σε ένα  μήνυμα του προέδρου της Φρανκ Στάινμάγερ προς την Πρόεδρο Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρέσβης στην Ελλάδα έδωσε την δική του εκδοχή.

Ο κ. Ερνστ Ράιχελ συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter πως «η κριτική ότι η Καγκελάριος Μέρκελ δεν έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα οφείλεται σε προφανή έλλειψη γνώσης των διπλωματικών πρακτικών. Ο Γερμανός πρόεδρος και επικεφαλής του κράτους, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ έστειλε θερμά συγχαρητήρια προς την Αθήνα. Αν η Γερμανία είχε προσκληθεί στις εκδηλώσεις, θα την εκπροσωπούσε ο πρόεδρος».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version