Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκονται τέσσερις Κρητικοί που έδειραν Ελληνοκαναδό

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκονται τέσσερις Κρητικοί που έδειραν Ελληνοκαναδό

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορούνται οι τέσσερις άνδρες που συνεπλάκησαν με 49χρονο Ελληνοκαναδό σε μπαρ του Ηρακλείου Κρήτης και τον “έστειλαν” στο νοσοκομείο με βαρύτατες κακώσεις, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η εισαγγελέας του Ηρακλείου, άσκησε εις βάρος όλων ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και κατά συρροή. Οι δύο από αυτούς ξυλοκόπησαν άγρια τον ομογενή και συνελήφθησαν λίγες μέρες μετά. Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 31 ετών από τα Ζωντανά και για έναν ηλικίας 32 ετών από το Γάζι. Οι άλλοι δύο δεν έχουν συλληφθεί ακόμη.

Το επεισόδιο προκλήθηκε στο μπαρ όπου βρισκόταν η τετραμελής οικογένεια του Ελληνοκαναδού, ο οποίος έχει καταγωγή από την Κρήτη, όταν κάποια στιγμή έκανε παρατήρηση στους Κρητικούς επειδή τον έκαψε η καύτρα του τσιγάρου του ενός ή για κάποιο άλλο λόγο σχετικό με κάπνισμα. Ομως ενώ στην συμπλοκή ο 49χρονος βρέθηκε πεσμένος κάτω σε μια πολύ άνιση “μάχη”, συνέχισαν να τον κλοτσούν και μάλιστα στο κεφάλι. Εσπρωξαν και χτύπησαν -ηπιότερα- ακόμα και τη γυναίκα και τα παιδιά του ζεύγους που προσπάθησαν να προστατεύσουν τον πατέρα της οικογένειας. Η σύζυγος είναι από τη Φινλανδία. Ο έφηβος γιος είπε οργισμένος την επομένη στους δημοσιογράφους: «Τί γίνεται εδώ πέρα; Δέρνετε ακόμα και τις γυναίκες;»

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι