Γιάννης Μαντζουράνης: “Γκάλοπ-σωσίβιο για τον Μητσοτάκη”

Γιάννης Μαντζουράνης: "Γκάλοπ-σωσίβιο για τον Μητσοτάκη"
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ο δικηγόρος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Μαντζουράνης, αναφέρεται σε «από μηχανής… γκάλοπ-σωσίβιο», υποστηρίζοντας εμφανίζονται κάθε φορά που ο πρφωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμετωπίζει προβλήματα και βρίσκεται στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η δήλωση: «Κάθε φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θαλασσοπνίγεται στην κοινωνική φουρτούνα που προκαλούν οι πολιτικές του, εμφανίζεται το σωσίβιο των δημοσκοπήσεων. Το από μηχανής… γκάλοπ. Με την πανδημία, το χιονιά, τις φωτιές, την ενεργειακή κερδοσκοπία, την ακρίβεια, και τελευταία με τις υποκλοπές, μια δημοσκόπηση, ή και δυο και τρεις, έρχονται να δείξουν ότι ο αβροδίαιτος πρίγκιπας της δυναστείας παραμένει αλώβητος και ατσαλάκωτος. Ότι είμαστε δηλαδή λαός λωτοφάγων. Αυτό πια δεν είναι επιστήμη, ούτε πολιτική. Είναι θαύμα! Να δούμε τι θα λένε οι θαυματοποιοί τη Δευτέρα μετά τις εκλογές…».

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι