Γιάννης Μαντζουράνης: “Συνέπεια στο ψέμα έχει ο Μητσοτάκης”

Γιάννης Μαντζουράνης: "Συνέπεια στο ψέμα έχει ο Μητσοτάκης"

Με ένα βίντεο 27 δευτερολέπτων, που ανάρτησε στη σελίδα στο Facebook ο δικηγόρος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Μαντζουράνης, υπενθυμίζει τις παλαιότερες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών, σκάνδαλο, που κατά σύσσωμη την αντιπολίτευση, υπονομεύει το Κράτος Δικαίου και εκθέτει την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της.

Ο κ. Μαντζουράνης παρουσιάζει ένα βίντεο 27 δευτερολέπτων με τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 8 Δεκεμβρίου 2022 από το βήμα της Βουλής, όταν εμφανίζονταν να αρνείται  τις αποδιδόμενες σε αυτόν παράνομες παρακολουθήσεις του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου.

«Είναι δυνατόν να υπονοείτε ότι παρακολουθούσα εγώ υπουργό της κυβέρνησης; Ντροπή σας και μόνο που το υπονοείτε. Παρακολουθούσα εγώ ή γνώριζα ότι παρακολουθείτο ο κ. Φλώρος; Δεν ντρέπεσαι λίγο;» ήταν οι φράσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, της οποίες είχε πει από το βήμα της Βουλής, σε ιδιαίτερα έντονο ύφος.

«Ποιος πρέπει να ντρέπεται κ. Μητσοτάκη;», είναι το ρητορικό ερώτημα, που απευθύνει σήμερα ο Γιάννης Μαντζουράνης, υπεύθυνος του Τμήματος Δικαιοσύνης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι