Γιατί δεν ανοίγουν τα ξενοδοχεία για το τριήμερο του “Αγίου Πνεύματος”

Γιατί δεν ανοίγουν τα ξενοδοχεία για το τριήμερο του "Αγίου Πνεύματος"

Για να μην έχουμε διασπορά του ιού μένουν κλειστά για το τριήμερο τα ξενοδοχεία της χώρας, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Ο κ. Πέτσας, σε συνέντευξή του προς τον ANT1, επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνουν κλειστά τα τουριστικά καταλύματα κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και θα ανοίξουν εν συνεχεία. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι έγινε η επιλογή να ανοίξουν μετά το τριήμερο για να μην υπάρξει πισωγύρισμα με τον κορωνοϊό, και για να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή η κίνηση προς τα νησιά.

«Επιδιώκουμε σε αυτή τη φάση να πάνε εκεί άνθρωποι που έχουν στον προορισμό τους ένα σπίτι ή κατάγονται απο εκεί, και να μην έχουμε πολλές και απότομες μετακινήσεις από το Κέντρο προς την Περιφέρεια και ειδικά προς τα νησιά», είπε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι